Afstudeerplannen alumni te zien tijdens tentoonstelling Archiprix 2018

Gepubliceerd op

Bij de afsluiting van de Graduation Show 2017 afgelopen november, werd bekendgemaakt welke vier afstudeerprojecten van het studiejaar 2016-2017 mogen deelnemen aan Archiprix NL, de prestigieuze prijs voor afstuderend talent van de Nederlandse ontwerpopleidingen.

De genomineerde afstudeerprojecten zijn 'Stromende Kracht' van Mirte van Laarhoven (master Landschapsarchitectuur), 'Over muren en andere vrijheden’ van Annette Bos (master Architectuur), ‘Dutzendteich’ van Brigitta van Weeren (master Landschapsarchitectuur) en 'Home of Legends' van Dafne Wiegers (master Architectuur).

Deze alumni presenteren hun afstudeerplannen in de Bk-EXPO van de faculteit bouwkunde in Delft waar ze tot 23 maart 2018 te bezichtigen zijn. In deze periode zal de jury de plannen beoordelen. De uitreiking van de Archiprix NL zal plaatsvinden in juni 2018.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en geopend op maandag t/m donderdag tussen 07.00 en 22.00 uur, op vrijdag: van 07.00 tot 19.00 uur TU Delft, faculteit Bouwkunde, Julianalaan 134, Delft.

Delen