Alumna Dafne Wiegers genomineerd voor ARC18 Jong Talent Award

Gepubliceerd op

De vijf geselecteerde kandidaten voor de Arc18 Jong Talent Awards zijn bekend! Dafne Wiegers, alumna van de Academie van Bouwkunst, werd ook genomineerd. Eerder werd haar afstudeerproject al genomineerd voor de Archiprix en de YTAA.

De vijf genomineerden zijn uit 39 voorgedragen talenten geselecteerd. De prijs is bedoeld voor een jonge ontwerper met een oorspronkelijke visie op het vakgebied en een buitengewone bijdrage aan de professie in de eerste fase van de architectonische carrière.

De Jong Talent Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een veelbelovende jonge ontwerper onder de 35 jaar. Hij/zij onderscheidt zich door een vernieuwende visie op vakgebied, samenleving en ontwerp, én een buitengewone bijdrage aan de eerste fase van de beroepsuitoefening. Op 22 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

De andere genomineerden zijn: David Rademacher & Christopher de Vries, Daniel Venneman, Keimpke Zigterman & Daan Vulkers en Tomas Dirrix.

Delen