Naar inhoud
 Academie-van-Bouwkunst_final.jpg
 
 

Virtuele open dag

Neem alvast een kijkje in de Academie!

 

Kennismakingsworkshops Architectuur

 

Kennismakingsworkshops Stedenbouw & Landschapsarchitectuur

Maak kennis met de Academie van Bouwkunst

 
Tijdens onze open dagen en kennismakingsworkshops geven we aspirant studenten en geinteresseerden de gelegenheid om kennis te maken met onze Academie en onze manier van lesgeven.
Je kunt nu alvast een kijkje nemen in onze Academie door de video's te bekijken van docenten, studenten, afgestudeerden, studieadviseurs en de studiehoofden. Ook kun je altijd kijken bij de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag over de open dagen, rondleidingen of workshops? Mail dan naar roos.bekkenkamp@ahk.nl.
 

Open dagen
De Academie van Bouwkunst organiseert verschillende open dagen. Op zo'n open dag (of avond) krijg je informatie over het onderwijs op de Academie, is er gelegenheid om vragen te stellen stellen aan de praktijk- en studiecoördinatoren over de combinatie van werken en studeren en kun je kennismaken met de hoofden van de masters Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Op de live open dag proef je de sfeer van ons bijzondere gebouw, kun je aansluiten bij een rondleiding door het gebouw met onder andere een bezoek aan het maquetteatelier en de bibliotheek én ontmoet je studenten en alumni van de Academie.

De open dagen van dit academisch jaar zijn inmiddels voorbij. Binnenkort zullen we hier de data van 2022-23 plaatsen. Het is nog wel mogelijk om een online open dag terug te kijken.

Kennismakingsworkshops
Wil je de Academie nog beter leren kennen? Meld je dan aan voor een kennismakingsworkshop. Tijdens een kennismakingsworkshop laten we geinteresseerde studenten het creatieve onderwijsklimaat op de Academie van Bouwkunst tijdens een praktische, leerzame actieve dag zelf ontdekken. Lees meer over de kennismakingsworkshop Architectuur en de kennismakingsworkshop Stedenbouw & Landschapsarchitectuur.

 

Delen
 

Virtuele open dag

Neem alvast een kijkje in de Academie!

 

Kennismakingsworkshops Architectuur

 

Kennismakingsworkshops Stedenbouw & Landschapsarchitectuur