Maak kennis met de Academie van Bouwkunst

 Tijdens onze open dagen en kennismakingsworkshops geven we aspirant studenten en geinteresseerden de gelegenheid om kennis te maken met onze Academie en onze manier van lesgeven. Je kunt nu alvast een kijkje nemen in onze Academie door de video's te bekijken van docenten, studenten, afgestudeerden, studieadviseurs en de studiehoofden. Heb je een andere vraag over de open dagen, rondleidingen of workshops? Mail dan naar avb-events@ahk.nl.
 

Open dagen
De Academie van Bouwkunst organiseert verschillende open dagen. Op zo'n open dag (of avond) krijg je informatie over het onderwijs op de Academie, is er gelegenheid om vragen te stellen stellen aan de praktijk- en studiecoördinatoren over de combinatie van werken en studeren en kun je kennismaken met de hoofden van de masters Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Op de live open dag proef je de sfeer van ons bijzondere gebouw, kun je aansluiten bij een rondleiding door het gebouw met onder andere een bezoek aan het maquetteatelier en de bibliotheek én ontmoet je studenten en alumni van de Academie.

Kennismakingsworkshops
De Academie van Bouwkunst organiseert kennismakingsworkshops om actief kennis te maken met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de pre-master, de minor en de reguliere masteropleidingen. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen. 

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak. Je werkt bij een live workshop in internationaal teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie van Bouwkunst. Indien online werkt iedereen zelfstandig aan de opdracht. De begeleiders kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie. De workshop begint om 9:15 en duurt tot ca. 17:15 uur. Deelname is gratis, maar is niet vrijblijvend. We verwachten je aanwezigheid gedurende de gehele dag.

Kom je ook? Reserveer een plekje!

4 november 2023: Open dag
16 november 2023: Kennismakingsworkshop Architectuur
23 november 2023: Kennismakingsworkshop Stedenbouw & Landschapsarchitectuur
1 december 2023: Rondleidingen
1 februari 2024: Online open dag
16 februari 2024: Open dag
1 maart 2024: Rondleidingen
7 maart 2024: Kennismakingsworkshop Architectuur
14 maart 2024: Kennismakingsworkshop Stedenbouw & Landschapsarchitectuur

Delen