Maak kennis met de Academie van Bouwkunst

 
We verwelkomen jou als aspirant Master student graag op een van onze Open Dagen. De eerst volgende online Open Dag is op maandagavond 8 maart
2021, 19-22 uur.
Tijdens de avond kun je vragen stellen aan de studiehoofden en de praktijk- en studiecoördinatoren, ook kun je studenten en alumni van de Academie bevragen in het chat-café. Ons belangrijkste doel is om je zo goed mogelijk te informeren en inspireren in de virtuele setting van de Open Dag. Het is mogelijk om nu alvast een kijkje te nemen in onze Academie door de video's te bekijken van docenten, studenten, afgestudeerden, studieadviseurs en de hoofden Architectuur, Stedenbouw en of Landschapsarchitectuur.


Meld je aan via het formulier onderaan de pagina en je bent erbij!


Wat voor soort ontwerper wil je worden?
Ontwikkel, verdiep en positioneer jezelf aan de Academie van Bouwkunst.

Wij bieden een gecombineerd studieprogramma, wat de mogelijkheid biedt om professionele (werk) ervaring op te doen, tijdens je studie aan de Academie.

Maak onderdeel uit van de internationale community van ontwerpers en ervaar de voordelen van een interdisciplinaire benadering van de Master opleidingen.

Naast de Open Dagen kun je ook alles ontdekken over het creatieve onderwijsklimaat op de Academie van Bouwkunst tijdens een van de kennismakingsworkshops:

Kennismakingsworkshop Architectuur donderdag 18 maart 2021 (vol) - extra workshop dinsdag 30 maart - nu te boeken!

Kennismakingsworkshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur donderdag 25 maart 2021

 

opendagavb

Aanmeldformulier
Delen