Naar inhoud
 

Declaraties

info over declareren en factureren

 

Info about Stages

our new digital learning environment

 

Beoordelingsformulieren

Assessmentforms

 

Comprehensive Annual Assessments 1,2,3

Downloads CAA1, CAA2, CAA3

 

Final Examination

Downloads Final Examination

 

Afstudeercommissie

Downloads Graduation committees

Informatie voor (gast-)docenten

Op deze pagina vind je infosheets met algemene informatie voor onze (gast-)docenten

Toelichting digitale beoordelingsformulieren voor tentaminatoren
Lees ook de Veelgestelde Vragen voor docenten
Handleiding auteursrechten voor docenten (van de AHK)
Gebruik van de Academie Rooster-app
Belangrijk & handig: informatie over inloggen met je AHK account
Handleiding Tweestapsverificatie bij het inloggen met je AHK account
Op de pagina ICT van de AHK staat info
Nog meer info & uitleg staat op ICT Support op sharepoint
, hiervoor moet je wel zijn ingelogd met je AHK account.

Klik hier voor een link naar de aparte pagina met alle info over declareren en factureren

Gedragscode Sociale veiligheid
De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waar de Academie van Bouwkunst onderdeel van is, verlangt van medewerkers, gastdocenten, beoordelaars, examinatoren en studenten dat zij zorgvuldig en respectvol met elkaar en met de hogeschool als organisatie omgaan. We vinden het belangrijk om nadrukkelijk uit te spreken dat binnen de AHK elke vorm van ongewenste omgangsvormen niet onbesproken en onbestreden mag blijven. We hebben daarom een gedragscode sociale veiligheid waarin duidelijk is beschreven welke normen en waarden bij onze hogeschool horen. Ook een belangrijk punt: het is NIET toegestaan om beelden van medewerkers en studenten te posten op bv social media zonder expliciete toestemming van de persoon.  

Copyright
Bij het samenstellen van presentaties of readers moet rekening worden gehouden met auteursrechten. Lees hiervoor de Copyright manual voor AHK docenten en neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Alexandra Nicolau (E: alexandra.nicolau@ahk.nl).

Bibliotheek
De bibliotheek van de Academie heeft een uitgebreide collectie relevante vakpublicaties. Ter ondersteuning van studenten en docenten tijdens hun studie of ter voorbereiding op lessen worden voortdurend nieuwe publicaties aangeschaft. Lees hier meer over onze collectie en de bibliotheek.

Printen
Allereerst willen we vermelden dat de academie om duurzaamheidsredenen een zuinig printbeleid voert. We willen dat bij elke print wordt gekeken of deze ook echt nodig is.  Als je toch een printje wilt maken, is de makkelijkste manier om dit te doen via de Campuns Print App, Je kunt de app downloaden:
Android: Google Play Store
Apple: App Store

Met deze app kun je documenten en foto's vanaf je telefoon, tablet of cloud app naar een printer op de Academie sturen. Je kunt ook inloggen op de printer, deze bedienen en printopdrachten beheren in de wachtrij. Als je de app niet gebruikt, kun je ook inloggen op de printer met een code via de printportal. Met deze printservice kun je printen, kopiëren of scannen in zwart-wit én in kleur op elke printer binnen de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Je moet ingelogd zijn met je AHK-account. Voor hulp bij het printen op de Academie kun je terecht bij de receptie. Je kunt ook een printverzoek sturen naar Education Support, maar doe dit dan wel minimaal een week voordat je de prints nodig hebt.

Voor speciale afdrukken adviseren we gebruik te maken van een externe printservice zoals Felix Print.. Deze kopieer- en printshop zit vlakbij de Academie in het centrum van Amsterdam en biedt 15% korting voor de Academie!

Switch to ENGLISH: information for tutors
Please click here for the seperate page with information about the handling of your invoice

Delen
 

Declaraties

info over declareren en factureren

 

Info about Stages

our new digital learning environment

 

Beoordelingsformulieren

Assessmentforms

 

Comprehensive Annual Assessments 1,2,3

Downloads CAA1, CAA2, CAA3

 

Final Examination

Downloads Final Examination

 

Afstudeercommissie

Downloads Graduation committees