De visie van Pierre Cuypers

Gepubliceerd op

Op 7 oktober 2009 promoveerde Aart Oxenaar, directeur van de Academie van Bouwkunst, aan de Universiteit van Amsterdam op P.J.H. Cuypers. Het weekblad Folia van de UvA interviewde Oxenaar over zijn proefschrift P.J.H. Cuypers en het gotisch rationalisme.

Op 7 oktober 2009 promoveerde Aart Oxenaar, directeur van de Academie van Bouwkunst, aan de Universiteit van Amsterdam op P.J.H. Cuypers. Het weekblad Folia van de UvA interviewde Oxenaar over zijn proefschrift P.J.H. Cuypers en het gotisch rationalisme. 

Download het interview met Aart Oxenaar (PDF)

De publicatie P.J.H. Cuypers en het gotisch rationalisme. Architectonisch denken, ontwerpen en uitgevoerde gebouwen 1845-1878 is verschenen bij NAi Uitgevers en is verkrijgbaar bij de betere boekhandel.

Delen