Paula Bloma

Paula Bloma

Opleiding
Architectuur
Lichting
2023
E-mail
blomapaula@gmail.com
Contact
LinkedIn

Skeletons of the Future

Skeletten van de toekomst

 

Mijn afstudeerpresentatie gaat over een toekomst van harmonieuze samenwerking tussen mensen en machines, waar speciale workshopruimtes met de naam 'skeletten van de toekomst' samenwerking vergemakkelijken en verschillende doelen dienen. 

Cockatoo Island, met zijn rijke geschiedenis als scheepsbouwlocatie, is strategisch gesitueerd om hervormende inspanningen op het gebied van productie en scheepsbouw te stimuleren. Het voorgestelde project is erop gericht de productiesector nieuw leven in te blazen en milieuduurzaamheid te bevorderen. 

De integratie van geavanceerde technologieën, met name 3D-printing, opent nieuwe mogelijkheden in de scheepsbouw, terwijl een multifunctionele structuur aan het Sutherlanddok de activiteiten optimaliseert. Het project legt de nadruk op samenwerking, continu leren, duurzaamheid, architectonische perfectie en de integratie van Industrie 4.0-principes. Cockatoo Island is een baken van innovatie en een katalysator voor transformerende verandering in scheepsbouw en productie.


Afstudeerdatum: 17 juli 2023 
Afstudeercommissie: Jan Richard Kikkert (mentor), Ben Milbourne, Jason Hilgefor
Toegevoegde leden t.b.v. het examen: Bart Bulter, Ricky Rijkenberg

Terug naar lijst
Delen