Betaalbaar wonen in een circulaire economie

beeld: Norman Foster Foundation

Gepubliceerd op

Aan het eind van 2023 was lector Peter van Assche te gast bij de Norman Foster Foundation in Madrid om te spreken over “affordable housing” in een circulaire economie. Tien geselecteerde studenten over heel de wereld waren een week te gast bij de foundation om te werken aan drie ontwerpopgaven in München, Mumbai en Chicago. Ze werden bijgestaan met lezingen, excursies en workshops door een team van experts, met daarin naast Peter van Assche ook stadsplanner Maria Vassilakou, publicist Jonathan Ledger, architect Tatiana Bilbao, ingenieur Stuart Smith, architect Alejandro Aravena en natuurlijk Norman Foster zelf.

Meer lezen over dit project, en volgende workshops? Lees meer op de website van de Norman Foster Foundation.

Delen