Annette Bos genomineerd voor de Eindwerkprijs 2017

Gepubliceerd op

Tien afstudeerprojecten van lichting 2017 zijn genomineerd voor de zesde editie van de AHK Eindwerkprijs. Deze prijs, bestaande uit een geldbedrag van € 3.000, wordt uitgereikt in twee categorieën: voor het beste bachelorproject en voor het beste masterproject. Tevens wordt er een publieksprijs uitgereikt. De jury, onder voorzitterschap van Xandra Schutte (hoofdredacteur De Groene Amsterdammer), maakt op 27 november de winnaars bekend.

In de categorie beste masterproject is Annette Bos (master Architectuur) genomineerd. In het afstudeerproject van Annette worden de hoge muren om de Haarlemse koepelgevangenis doorgebroken, wordt het gevangenisterrein een glooiend stadspark met een amfitheater en horeca, en in de koepel is een bijzonder opblaasbaar poppodium ontworpen voor concerten en ander vermaak. Over muren en andere vrijheden: zoektocht naar de betekenis van de koepelgevangenis in Haarlem.

Het afstudeerproject van Annette is te zien tijdens de Graduation Show op 3-4-5 november in de Academie van Bouwkunst.

Lees meer over de Eindwerkprijs en de andere genomineerden.
Lees meer over de Graduation Show.
Lees meer over het afstudeerproject van Annette Bos.

Delen