Open dag

zaterdag 04 november 2023, 12:30 - 15:00 uur

Tijdens de open dag krijg je informatie over het onderwijs op de Academie, is er gelegenheid om vragen te stellen stellen aan de praktijk- en studiecoördinatoren over de combinatie van werken en studeren en kun je kennismaken met de hoofden van de masters Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Zo proef je de sfeer van ons bijzondere gebouw, kun je aansluiten bij een rondleiding door het gebouw met onder andere een bezoek aan het maquetteatelier en de bibliotheek én ontmoet je studenten en alumni van de Academie.

4 november is een bijzondere open dag: deze zaterdag valt namelijk samen met ons jaarlijkse Graduation Weekend. Je hebt daardoor meteen de kans op het afstudeerwerk te bekijken en eventueel aan te sluiten bij bijzondere evenementen en talks!

Reserveer je plekje via Eventbrite!

Vind hier meer informatie over de open dagen, kennismakingsworkshops en meeloopvrijdagen.

 

Delen