Starterscafé | Hoe maak je een contract?

maandag 07 maart 2022, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wil je straks voor jezelf aan de slag? Leer de fijne kneepjes van het vak, zodat je een vliegende start kunt maken.

Met een drankje in de hand maak je in het Starterscafé kennis met (oud-) studenten, die net als jij beter van hun creativiteit willen leven. Iedere maandag leer je de ins & outs van het ondernemen van een bevlogen docent. Check de website en schrijf je meteen in!

Wat ga je deze avond leren?
Duik met een gerust hart een nieuw project in, door van tevoren duidelijk afspraken te maken. Voor welke risico's kan je je indekken? Wat zijn algemene voorwaarden en hoe stel je deze voor jezelf op? Neem je aktetas mee en reis mee in de wereld der juridische afspraken.

Over Nico Beltman
Nico is advocaat in Amsterdam. Hij is zijn carrière begonnen bij de Kunstenbond en heeft nadien altijd veel voor beeldende kunstenaars en artiesten gewerkt. Behalve advocaat is hij trainer bij de beroepsopleiding van de orde van advocaten. In zijn werkzaamheden heeft hij altijd gezien dat veel kunstenaars zich niet erg thuis voelen in de zakelijke kant en daarover onzeker zijn. Maar dat is niet nodig: Met wat basiskennis kan een kunstenaar goed uit de voeten om te weten wanneer er dingen fout dreigen te gaan. Kennis is macht en voorkomen is beter dan genezen.

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen