#5 Beyond Peak Indifference

woensdag 24 februari 2021, 20:00 - 21:30 uur

De gesprekkenreeks 'Beyond Peak Indifference’, georganiseerd door de Academies van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdam tracht de omvang van de klimaatcrisis in kaart te brengen en onderzoekt de verschillende benaderingen. Luister mee online via Facebook LIVE.

Op woensdag 24 februari gaan studenten van beide academies in gesprek met Laura Burgers over het thema over het recht van de natuur. Laura Burgers is jurist, schrijver en een van de nationale experts binnen het VN-programma Harmony with Nature, dat zich buigt over rechten voor natuur, ook wel Earth Jurisprudence genoemd.

Thijs van Spaandonk en Markus Appenzeller (hoofden van Stedenbouw aan de respectievelijke academies in Rotterdam en Amsterdam) zijn de samenstellers en moderators van de gesprekkenreeks.

Wekelijks is op woensdag om 20 uur via Facebook Live het gesprek te volgen voor het publiek. Het is ook mogelijk om via de chat bij te dragen aan het gesprek.

 

Delen