AHK Starterscafé | Vaag idee? Goed concept!

maandag 15 november 2021, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wekelijks duiken we in do’s & don’ts van het ondernemen. Boekhouden, tariefbepaling, subsidieaanvragen, belastingen, portfolio-opbouw, jezelf profileren…. In het AHK Starterscafé leer je hoe je dat slim en goed doet, zodat jij een vliegende start kunt maken. Vanaf dit schooljaar gratis voor studenten en net-afgestudeerden! Doe je mee?

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-)studenten, die net als jij willen leven van hun creativiteit. Vanaf zeven uur leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het ‘voor jezelf’ aan de slag gaan. Iedere maandagavond in het Nederlands; iedere dinsdagavond in het Engels. 

Wat ga je deze avond leren?
Hoe wordt jouw idee een concreet concept? Wat maak je voor wie en waarom? Jouw concept vormt de kapstok van jouw projectplan. Het is het fundament waarop je verder gaat bouwen. Deze avond krijg jij de tools en oefen je om jouw ideeën planmatig te verwoorden.  Resultaat? Een concreet concept waardoor jij je projectplan verder kan gaan uitwerken.

Over Wendy van Os
De docent is Wendy van Os. Wendy is als programma-coördinator nauw betrokken bij het Starterscafé. Sterker nog; zij staat aan de basis van dit concept! Ze is dan ook conceptmaker, programmeur en parttime showcaller. Ze werkt o.a voor het Theaterfestival, Kunsten ’92 en The School of Life. In 2018 ontving Wendy het Anne Faber Stipendium, een beurs voor talentvolle zakelijk leiders en creatief producenten in de theatersector.

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen