Cross-Mediterranean Migration - Miguel Gentil

woensdag 25 april 2018, 19:30 - 21:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Miguel Gentil (BAUM Arquitectura, Sevilla) zal ingaan op het proces van migratie tussen Afrika en Spanje, en de impact daarvan op de ontwikkeling van Sevilla. Zijn lezing omvat mogelijke toekomstscenario's en ontwerpinterventies die kunnen bijdragen aan het verbeteren van de situatie.

De C4C6 lezingen zijn toegankelijk voor 2e en 3e jaars studenten aan de Academie van Bouwkunst. Voor hen is het volgen van alle lezingen verplicht.  

De lezingen vinden plaats in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst. De lezingen op 16.05 en 23.05 worden gehouden in Pakhuis de Zwijger en zijn, in tegenstelling tot de lezingen op de Academie, wel toegankelijk voor publiek.

De C4C6-lezingenreeks is bedoeld om masterstudenten aan de Academie van Bouwkunst een duidelijk beeld te geven van de huidige stedelijke problemen in Amsterdam. Ten tweede laat het internationale perspectief de studenten zien dat stedelijke oplossingen die in een deel van de wereld worden gegenereerd, een inspiratie kunnen zijn voor steden in andere landen.

Delen