Intreerede Jan-Richard Kikkert, hoofd master Architectuur

donderdag 13 oktober 2016, 19:30 - 22:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Architect Jan-Richard Kikkert is het nieuwe hoofd van de masteropleiding Architectuur aan de Academie van Bouwkunst. Donderdag 13 oktober spreekt hij zijn intreerede uit. 

Jan-Richard Kikkert studeerde Bouwkunde aan de TU Delft en aan het Berlage Instituut. In 1997 richtte hij in Amsterdam met architect Judith Korpershoek Architectenbureau K2 op, een bureau dat meerdere prijzen gewonnen heeft, waaronder Europan 6. Kikkert is al jaren gastdocent en afstudeermentor aan de Academie, waar hij ook lezingen en internationale excursies organiseert. Kikkert combineert het werk voor zijn eigen architectenbureau met zijn aanstelling als hoofd van de masteropleiding Architectuur.

De titel van de lezing is 'What Makes an Architect?' Voorafgaand zal Jarrik Ouburg terugblikken op zijn periode als hoofd van de masteropleiding Architectuur. Na afloop bent u van harte uitgenodigd voor een borrel in de kantine van de Academie

Bezoekersinformatie
Donderdag 13 oktober 2016, inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur, in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213 in Amsterdam. Reserveren is niet mogelijk. De Academie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Delen