1·Lectures with GROUP A: One Era

donderdag 05 november 2015, 20:00 - 21:30 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

In het voorjaar van 2016 start de renovatie van bijna alle metrostations van de Amsterdamse Oostlijn. Architecten Maarten van Bremen en Maarten Lever van GROUP A presenteren hun ontwerp hiervoor en delen hun overwegingen en keuzes met het publiek.

Nieuw bij de 1·Lectures zijn terugkerende themaseries. In de maanden september tot en met december komen in acht avonden drie thema's aan bod: One Catalog, One Era & One Extreme.

NB: Deze lezing vindt plaats op een afwijkende locatie! Tip-Topzaal, Theaterschool, Jodenbreestraat 3, op een paar minuten loopafstand van de Academie van Bouwkunst. Aanvang 20.00 uur. De voertaal is Engels.

Kaarten
Kaarten à € 5 zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar op de website van Arcam. Daarnaast zijn ze te koop aan de deur, vanaf 19.30 uur op de avond van de lezing (indien voorradig). Academiestudenten hebben vrij toegang op vertoon van collegekaart.

Delen