Toelating en aanmelding

Om toegelaten te worden tot een van de masteropleidingen van de Academie van Bouwkunst dien je in bezit te zijn van een relevant bachelor- of masterdiploma.

De masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur worden zowel in het Engels als in het Nederlands aangeboden. Alle studenten worden geacht het Engels te beheersen op havo/vwo -niveau, of op een gelijk niveau volgens TOEFL (Test of English as a Foreign Language) of IELTS (International English Language Testing System), of vergelijkbaar.

Aanmeldingsprocedure
De aanmeldingsprocedure begint met inschrijving in Studielink op www.studielink.nl.

Nadat je je via Studielink hebt ingeschreven, ontvang je een automatische e-mail van de AHK (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Daarin vind je informatie over hoe de aanmeldingsprocedure verder verloopt. De e-mail bevat een aanmeldformulier, een handleiding voor de procedure, je persoonlijke aanmeldnummer, en een link naar de upload-omgeving waar je de gevraagde documenten kunt uploaden.

Een selectieprocedure maakt deel uit van de toelating tot een van de masteropleidingen aan de Academie van Bouwkunst. Selectie vindt plaats op basis van de motivatie en het portfolio, indien nodig aangevuld met een gesprek.

Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure, klik hier.

De deadline voor aanmelding voor het studiejaar 2018-2019 is 1 mei 2018.

Delen