Naar inhoud
 Academie-van-Bouwkunst_final.jpg
 
 

Open dagen

 

Kennismakingsworkshops Architectuur

 

Virtuele open dag

Neem alvast een kijkje bij de Academie!

Kennismakingsworkshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur

De Academie van Bouwkunst organiseert kennismakingsworkshops Stedenbouw en Landschapsarchitectuur om actief kennis te maken met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de pre-master, de minor en de reguliere masteropleidingen Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen. 

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Stedenbouw en het vak Landschapsarchitectuur. Je werkt bij een live workshop in internationaal teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie van Bouwkunst. Online werkt iedereen zelfstandig aan de opdracht. De begeleiders kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie. De workshop begint om 9:15 en duurt tot ca. 17:15 uur. Deelname is gratis, maar is niet vrijblijvend. We verwachten je (online) aanwezigheid gedurende de gehele dag.

De workshops van dit academisch jaar zijn inmiddels voorbij. Binnenkort zullen we hier de data van 2022-23 plaatsen. Het is nog wel mogelijk om een online open dag terug te kijken.

 

 

Delen
 

Open dagen

 

Kennismakingsworkshops Architectuur

 

Virtuele open dag

Neem alvast een kijkje bij de Academie!