Winterschool@summer the journey continues

Gepubliceerd op

Hoe ziet jouw Planet Paradise eruit? En als je je ogen open doet?

Artist in Residence Bruno Doedens heeft alle dromers, denkers, doeners, durfals en bemoeials binnen de AHK uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de Winterschool@summer - het offline vervolg van de Winterschool 20-21.

Winterschool@summer zondag 4 juli - vrijdag 9 juli 2021
Er zijn nieuwe verhalen nodig om de planeet te (her)waarderen en te innoveren. De mens moet zich heruitvinden als schone soort. Dat is de opdracht van AiR Bruno Doedens aan ons allen. Studenten van de Academie van Bouwkunst gaan samen met andere AHK studenten dit visualiseren. Een ieder geeft vanuit de eigen discipline kleur en richting aan deze gezamenlijke verkenning. Keer je naar binnen, kijk je naar buiten, waar begin je eigenlijk? Verschillende gastsprekers bieden tijdens de Winterschool@summer workshops handvatten en inspiratie. Het is aan de deelnemers om zich te manifesteren en op geheel eigen wijze een bijdrage te leveren aan Planet Paradise. Landschapskunstenaar Bruno Doedens schetst de kaders, de workshopsdeelnemers geven deze beweging vorm.

Klik hier voor meer info over Planet Paradise & de workshops.

 

Delen