Prijsuitreiking Archiprix NL 2020 in HNI

Gepubliceerd op

Op vrijdag 26 juni tussen 12 en 14 uur vindt in Het Nieuwe Instituut de prijsuitreiking plaats van de Archiprix NL. Gezien de corona maatregelen kan slechts een beperkt aantal genodigden daarbij aanwezig zijn, de uitreiking is voor iedereen te volgen via een livestream. De tentoonstelling is in HNI te bezoeken gedurende de zomermaanden.

Vanuit de Academie van Bouwkunst Amsterdam zijn vier afstudeerprojecten genomineerd voor de Archiprix NL 2020. De volgende projecten dingen mee naar deze prestigieuze prijs voor afstuderend talent van de Nederlandse ontwerpopleidingen: 'Nature is Under Your Feet’ van Charlotte van der Woude (master Landschapsarchitectuur), ‘Het Achterhuis’ van Paul Kuipers (master Architectuur), ‘A Sense of Home’ van Patrick Roegiers (master Architectuur) en ‘The Battle of Amsterdam’ van Andreas Mulder (master Stedenbouw).

Delen