MakerSpace AHK op Marineterrein in gebruik genomen

Gepubliceerd op

Vanaf september 2019 opende de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten de deuren van de MakerSpace, een nieuwe werkplek op het Marineterrein in Amsterdam. Het biedt studenten meer ruimte om te ontwerpen, creëren en experimenteren met technologieën zoals 3D-printers, VR en laserprinters. Vanaf september volgen studenten van de Academie van Bouwkunst lessen op het Marineterrein, maar ze kunnen er ook naartoe gaan om zelf aan hun maquettes te werken. De nieuwe locatie is te vinden in gebouw 027.

Openingstijden
Studenten die willen werken op het Marineterrein kunnen het gebouw binnen met hun studentenpas (na het volgen van een klassikale instructie).  

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 8:00 - 00:00, zaterdag: 8:00 - 18:00
Instructeurs zijn aanwezig: maandag t/m donderdag: 10:00 - 20:00, vrijdag en zaterdag: 9:00 - 17:00

Adres: Marineterrein, Kattenburgerstraat 5, building 027 N, 1018 JA Amsterdam

Delen