Sluit je aan bij het internationale netwerk van de Amsterdamse Academie van Bouwkunst

Gepubliceerd op

Door te studeren of te werken voor de Academie van Bouwkunst Amsterdam ben je vanaf dag één onderdeel van een rijk netwerk aan architectuur- stedenbouw- en landschapsarchitectuurprofessionals. Studenten, alumni, docenten, werkgevers en gastsprekers vormen samen een groot collectief die met elkaar veel kennis, kunde en enthousiasme voor het vak bezitten.

Onlangs werd de nieuwe website van de Academie van Bouwkunst gelanceerd. Onderdeel hiervan is Academy Network, een digitale kaart waarop het netwerk van de Academie terug te vinden is. Het architectenbureau Ziegler Branderhorst ontwikkelde deze kaart door bestaande LinkedIn profielen te koppelen aan het netwerk van de Academie. Zorg ervoor dat ook jij terug te vinden bent in dit netwerk door je LinkedIn profiel te koppelen aan de digitale kaart. Ga naar ‘join us’ en meld je aan! 

Delen