Publieke afstudeerpresentatie van Daria Naugolnova

Gepubliceerd op

Op vrijdag 15 december vindt de publieke presentatie van het afstudeerproject De Ark van Daria Naugolnova (master Architectuur) plaats. De Ark is een ontwerp voor een woon- en werkgebouw voor huishoudens in diverse samenstellingen, alleenstaanden en ZZP’ers. De interactie tussen de bewoners in deze woongroep biedt stabiliteit en verhoogt de kwaliteit van leven. Een flexibel en dynamisch gebouw, als het leven zelf.

Afstudeercommissie: Bart Bulter (mentor), Jan-Richard Kikkert, Liesbeth van der Pol. Toegevoegde leden t.b.v. het examen: Rik van Dolderen, Wouter Kroeze.

Tijdstip en locatie
Vrijdag 15 december 2017, 16u00 in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213 in Amsterdam. Reserveren is niet nodig

Delen