A Midsummer Night at the Academy

Gepubliceerd op

Op vrijdag 29 juni organiseert de Academie A Midsummer Night at the Academy. Op het programma staan de lezing van Rietveld Landscape, de tentoonstelling Living Landscape en optredens van Jasper van Damme Trio, The Organic Soul, DJ Jules de la Courgette en DJ Eindbaas (18.00 - 02.00 uur).


A Midsummer Night at the Academy is een evenement dat de docentenborrel, Midsummer Night Lecture, de alumniborrel en het eindfeest combineert. Op het programma staan een lezing van Rietveld Landscape, de tentoonstelling Living Landscape en optredens van Jasper van Damme Trio, The Organic Soul, DJ Jules de la Courgette en DJ Eindbaas. Deze avond biedt tevens de gelegenheid elkaar informeel te treffen onder het genot van een hapje en drankje, bij uitstek een gelegenheid om te netwerken.

Programma
18.00 uur, Omloop en Binnenplaats
Opening buffet met Jasper van Damme Trio (winnaar Dutch Jazz Competition 2010)

19.00 uur, Omloop
Opening tentoonstelling Living Landscape, met ontwerpen van studenten van de masteropleiding Landschapsarchitectuur

19.30 uur, Balkenzaal
Midsummer Night Lecture door Rietveld Landscape

20.30 uur, Hoge Zaal en Binnenplaats
The Organic Soul (Afro Beat, funk en soul door Rogier van den Berg en vrienden), DJ Jules de la Courgette en DJ Eindbaas (Canvas, Wicked Jazz Sounds, Roest, Klapstuk)

Tijdstip en aanmelden
Vrijdag 29 juni 2012, van 18.00-02.00 uur, in de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213. Toegang lezing en feest €10,00. Met buffet €20,00. RSVP bij Marjoleine Gadella via marjoleine.gadella@ahk.nl.

    Delen