Capita Selecta: An Exacting Material

Gepubliceerd op

Architect Tony Fretton houdt op 15 maart de laatste lezing van de reeks Capita Selecta 'An Exacting Material'. Tony Fretton Architects (UK) heeft vorig jaar drie grote projecten in Amsterdam opgeleverd die veel waardering oogsten. Fretton is hoogleraar te Delft en geeft gastcolleges aan de Harvard GSD.


In de reeks Capita Selecta: An Exacting Materialspreken deskundigen over de traditie van baksteenarchitectuur en de tectonische implicaties van het materiaal. De reeks wordt gecoƶrdineerd door Jan Peter Wingender, lector Material & Design aan de bouwkunstfaculteit van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Eerder waren Paul Kahlfeldt, Paul Vermeulen, Thomas Bo Jenssen en Stephen Taylor te gast.

Tijdstip en locatie
Donderdag 15 maart, aanvang 20u, Waterlooplein 213 te Amsterdam. Toegang gratis, voertaal is Engels. Reserveren is niet mogelijk. 

Delen