Extra informatiebijeenkomst reguliere masteropleidingen

Gepubliceerd op

De Academie van Bouwkunst organiseert op vrijdag 27 mei van 14.00 tot 16.00 uur een extra informatiebijeenkomst voor studenten die zich willen aanmelden voor een reguliere masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw of Landschapsarchitectuur, of voor een van de voorbereidende cursussen. willen inschrijven. Studieadviseur Elsbeth Falk staat klaar om alle vragen over bijvoorbeeld de toelatingseisen en de toelatingsprocedure te beantwoorden.


Wil je meer informatie over de toelatingsprocedure, of wil je weten welke eisen er worden gesteld aan je werk in de beroepspraktijk? Elsbeth Falk, architecte en studieadviseur van de Academie van Bouwkunst, organiseert op vrijdagmiddag 27 mei een rondetafelgesprek waar iedereen zijn vragen kan stellen.

Aanmelden
Aanmelden is gewenst. Stuur een e-mail naar Marjoleine Gadella via marjoleine.gadella@ahk.nl.

Delen