Informatieavond voorbereidende cursus Architectuur

Gepubliceerd op

Op donderdag 19 mei organiseert de Academie een informatieavond voor bachelorstudenten die een masteropleiding Architectuur willen volgen maar nog niet aan de toelatingseisen voldoen. De cursus is met name bedoeld voor studenten die een hbo-opleiding architectonische vormgeving of interieurarchitectuur hebben afgerond.


De voorbereidende cursus dient om de technische kennis op een zodanig peil te brengen dat studenten met een verschillend ingangsniveau op constructief en technisch gebied gelijkwaardig de architectuurstudie aan de Academie kunnen aanvangen. De cursus start in september 2011 en neemt twee semesters in beslag.

Programma
17:30 uur     Ontvangst
18.00 uur     Start bijeenkomst
19:00 uur     Einde bijeenkomst
20:00 uur     Capita Selecta-lezing met prof. Elena Barthel (Rural Studio)

Aanmelden
Alle deelnemers wordt verzocht een portfolio, een motivatiebrief, een kopie van het bachelordiploma en het diploma van de middelbare schoolopleiding mee te brengen, alsook een ingevuld aanmeldingsformulier in te leveren. Dit kan ter plaatse op donderdag 19 mei bij het secretariaat, maar uiterlijk op donderdag 26 mei 2011. Vermeld op alle bijlagen je naam en telefoonnummer. Stuur je aanmelding naar marjoleine.gadella@ahk.nl.

Tijdstip en locatie
Donderdag 19 mei, 18:00-19:00 uur, Waterlooplein 213, 1011 PG te Amsterdam.


Delen