Informatieavond masteropleidingen op 7 maart

Gepubliceerd op

De Academie organiseert op maandag 7 maart een informatieavond over de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur en de voorbereidende cursussen Architectuur en Stedenbouw/Landschapsarchitectuur.

De Academie organiseert op maandag 7 maart een informatieavond over de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur en de voorbereidende cursussen Architectuur en Stedenbouw/Landschapsarchitectuur.

De hoofden van de opleidingen Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur verzorgen elk een introductie op het studieprogramma. De praktijkcoördinator en de studieadviseur staan klaar om je vragen over bijvoorbeeld de praktijkervaring en je studieloopbaan te beantwoorden.

Programma
19.30 uur: Welkomstwoord door Aart Oxenaar (directeur)

19.45 uur: Informatie over de beroepspraktijk door Nico van Bockhooven

20.00 uur: Introductie masteropleidingen door Machiel Spaan (Architectuur), Rogier van den Berg (Stedenbouw) en Marieke Timmermans (Landschapsarchitectuur)

20.30 uur: Informatie over de voorbereidende cursussen

22.00 uur: Einde programma

De hele avond bestaat de mogelijkheid het gebouw, de bibliotheek en het maquetteatelier te bezoeken.

Tijdstip en aanmelden
Maandag 7 maart 2011, 19.00-22.00 uur, Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213, 1011 PG te Amsterdam. Aanmelden wordt op prijs gesteld, via avb-studiesecretariaat@ahk.nl o.v.v. 'aanmelding informatieavond'.Delen