Bernardo Secchi opent Afstudeertentoonstelling 2009-2010

Gepubliceerd op

Op vrijdag 5 november opent de Italiaanse architect Bernardo Secchi de Afstudeertentoonstelling 2009-2010 in de Academie van Bouwkunst. De tentoonstelling laat het afstudeerwerk zien van eenentwintig studenten die onlangs afgestudeerd zijn aan één van de drie masteropleidingen van de Academie. Na afloop worden de nominaties bekendgemaakt voor deelname aan Archiprix 2011.

vrijdag 5 november, aanvang 16.30 uur

Op vrijdag 5 november opent de Italiaanse architect Bernardo Secchi de Afstudeertentoonstelling 2009-2010 in de Academie van Bouwkunst. De tentoonstelling laat het afstudeerwerk zien van eenentwintig studenten die onlangs afgestudeerd zijn aan één van de drie masteropleidingen van de Academie. Na afloop worden de nominaties bekendgemaakt voor deelname aan Archiprix 2011.

De tentoonstelling telt dit jaar eenentwintig deelnemers:

Martijn Al, Daniel Aw. Katja Beeker, Amber Beernink, Joost van Bergen, Ronald de Bont, Anna Borissova, Eric Coppoolse, Tatjana Djordjevic, Jan Martijn Eekhof, Jarno van Essen, Barbara van Goethem-Kick, Monique Hutschemakers, Tineke de Jong, Collin van Kooten, Gregor van Lit, Rob ten Napel, Steven Nobel, Thomas van Nus, Jeroen Snel en José Vorstermans.

De tentoonstelling zal worden geopend door de Italiaanse architect prof. Bernardo Secchi. Daarna maakt een jury bekend welke studenten genomineerd zijn voor deelname aan de prestigieuze Archiprix 2011, de jaarlijkse prijs voor het beste afstudeerwerk van de Nederlandse ontwerpopleidingen.

Tijdstip en locatie
Aanvang 16.30 uur in de Hoge Zaal van de undefinedAcademie van Bouwkunst, Waterlooplein 213 te Amsterdam. De tentoonstelling is nog tot 3 december 2010 te bezichtigen, op werkdagen tussen 10.00-18.00 uur. Toegang is gratis.

Delen