Starterscafé | Een sterke pitch

maandag 13 februari 2023, 19:00 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

 For this event in English click here.

Wat ga je deze avond leren?
Een goede pitch is reuze belangrijk als je je project presenteert. Hoe zorg je voor een verhaal dat raakt? Hoe enthousiasmeer je potentiële financiers, kopers of programmeurs? In deze les krijg je de handvatten aangereikt. Je vindt de bouwstenen voor jouw unieke verhaal. Het verhaal waarmee jij anderen weet te inspireren. Je ontdekt hoe jij vol zelfvertrouwen jouw boodschap kunt brengen.  

Over 
Astrid Rose is de expert van de avond. Zij is Hoofd Development bij ELJA Foundation. Met een marketingopleiding en een achtergrond in de muziek- en entertainmentindustrie, heeft ze veel kennis van en ervaring met het presenteren van een krachtig verhaal. Astrid werkte eerder als hoofd marketing en communicatie bij het Conservatorium van Amsterdam, als product manager bij het beroemde Blue Note label, als creative manager voor de succesvolle internationale popgroep CH!PZ, en als artist manager bij The Entertainment Group met onder andere Edsilia Rombley. Vanuit haar bedrijf RoseFountain helpt zij je om je verhaal krachtig te presenteren en zo een echte connectie te maken met je publiek. 

Programma   
  
18:30-19:00        
Een warm welkom   

Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk.   

19:00-21:30   
Tips & tricks   
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.   

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag.   

21:30-22:00   
Napraten   

De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.   

Voor wie   
Het Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten   

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019).   
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd.   
  • € 15,00 voor externen.   

 Bestel nu je ticket

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het reserveren van een kaartje? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Smaakt naar meer? Wees welkom op de aftrap van THEMATAG D – Geld vinden: ‘Brood op de plank II’ en check onze workshops ‘Zo schrijf je een projectplan’, ‘vind de weg naar fondsen’ en ‘Jouw plan klaar voor de aanvraag’.

Delen