Kennismakingsworkshop Architectuur

donderdag 16 november 2023, 09:00 - 17:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert kennismakingsworkshops om actief kennis te maken met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de pre-master, de minor en de reguliere masteropleidingen. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen. 

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak. Je werkt bij een live workshop in internationaal teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie van Bouwkunst. Indien online werkt iedereen zelfstandig aan de opdracht. De begeleiders kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie.

De workshop begint om 9:15 en duurt tot ca. 17:15 uur. Deelname is gratis, maar is niet vrijblijvend. We verwachten je aanwezigheid gedurende de gehele dag.

Reserveer hier alvast je plekje!

Meer informatie over de open dagen, kennismakingsworkshops en meeloopvrijdagen vind je hier.

 

Delen