Publieke Presentatie Roxana Vakil Mozafari 

vrijdag 02 december 2022, 16:00 - 18:30 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Op vrijdagmiddag 2 december is de publieke presentatie van onze graduate Roxana Vakil Mozafari. Zij studeerde in augustus 2022 af als architect aan de Academie van Bouwkunst, met het project BIANCO. Haar project wil het verhaal vertellen van Bianco Carrara, het hele proces achter de industrie, door het verband bloot te leggen tussen het product - marmer - en zijn bron - de steengroeve - door middel van vijf architecturale dwaasheden die op strategische locaties zijn geplaatst, en die vijf cruciale stappen symboliseren van de berg tot de wereldwijde verscheping.

 

Tijdstip & locatie Publieke Presentatie: 

Vrijdag 2 december om 16:00 uur 
Hoge Zaal & Omloop, Academie van Bouwkunst, Amsterdam 

Delen