Publieke Presentatie Anne-Roos Demilt

woensdag 30 november 2022, 19:30 - 22:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Op woensdagavond 30 november is de publieke presentatie van onze graduate Anne-Roos Demilt. Zij studeerde in augustus 2022 af als architect aan de Academie van Bouwkunst, met het project Van de Buurt over de herontwikkeling van de Asterdorplocatie. In haar project onderzoekt zij hoe we de oude industriële wijken kunnen transformeren naar woonwijken zonder dat de huidige bewoners daar de dupe van worden. De gelaagdheid van het stadsdeel Amsterdam-Noord wordt zowel in functie als in stedenbouw teruggebracht door verschillende maaivelden en publieke ruimtes toe te voegen.
 

Tijdstip & locatie Publieke Presentatie: 
Woensdag 30 november om 19:30 uur 
Hoge Zaal & Omloop, Academie van Bouwkunst, Amsterdam 

Delen