Starterscafé | Zo maak je een goed contract

maandag 21 november 2022, 19:00 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je zaken slim en goed regelen, dat leer je bij het AHK Starterscafé. Als jij de basis in orde hebt, kun jij je voluit richten op dat wat jij het liefste doet: creatief zijn!  

Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het zaken doen.  
Doe je mee? Ga snel naar: www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/ 

Wat ga je deze avond leren? 
Nieuwe opdracht? Leuk, je staat vast te popelen om aan de slag te gaan. Begin goed en zet eerst alle afspraken helder op papier. Hoe je dat doet, hoor je vanavond. Zo ontdek je wat je precies vastlegt in een contract, voor welke risico’s je kunt indekken en hoe je algemene voorwaarden opstelt. 

Over Nico Beltman 
Nico Beltman is de expert van de avond. Hij is advocaat in Amsterdam. Zijn carrière begon hij bij de Kunstenbond. Sindsdien heeft hij veel voor beeldende kunstenaars en artiesten gewerkt. Behalve advocaat is hij trainer bij de beroepsopleiding van de orde van advocaten. Met wat basiskennis weet ook een kunstenaar wanneer dingen fout dreigen te gaan, stelt Nico: voorkomen is beter dan genezen. 

Smaakt naar meer? Check onze andere workshops van THEMATAG B – Gezond starten: ‘Loondienst, payroll of factuur’, ‘Baas over je boekhouding’, ‘Grip op je belastingen‘, ‘Bepaal een eerlijk tarief‘ en ‘Risico's voor de zzp'er’. 

Programma  
 
18:30-19:00       
Een warm welkom
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk.

19:00-21:30  
Tips & tricks  
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.

Aan de slag
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag.

21:30-22:00  
Napraten
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.

Voor wie
Het Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK.  

Kosten  

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019).  
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd.  
  • € 15,00 voor externen.  

Registreer je nu!

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het reserveren van een kaartje? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl 

Delen