Kennismakingsworkshop Architectuur 17/11/22

donderdag 17 november 2022
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert verschillende open dagen. Op zo'n open dag (of avond) krijg je informatie over het onderwijs op de Academie, is er gelegenheid om vragen te stellen stellen aan de praktijk- en studiecoördinatoren over de combinatie van werken en studeren en kun je kennismaken met de hoofden van de masters Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. 

Kennismakingsworkshops
Wil je de Academie nog beter leren kennen? Meld je dan aan voor een kennismakingsworkshop. Tijdens een kennismakingsworkshop laten we geinteresseerde studenten het creatieve onderwijsklimaat op de Academie van Bouwkunst tijdens een praktische, leerzame actieve dag zelf ontdekken. 

Voor een volledig overzicht van de workshops en open dagen, klik hier.

Delen