Expositie Possible Futures for the Dune Area

maandag 02 augustus 2021, 09:00 - 17:00 uur
ABC Architectuurcentrum Haarlem
Groot Heiligland 47
2011 EP Haarlem

In de expositie Possible Futures for the Dune Area in het ABC Haarlem wordt het resultaat getoond van een 16 weken durend project (studio) verricht door studenten van de Amsterdamse Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Van januari tot en met mei 2021 heeft een groep studenten in het kader van het 'Urbanism and Landscape program' gewerkt aan ruimtelijke voorstellen en ideeën voor het dynamische en complexe gebied in de regio Zuid Kennemerland (grofweg van het Noordzeekanaal tot en met de Kromme Rijn). De expositie is Engelstalig.

Meer informatie over toegang en openingstijden; klik hier.

Deelnemende studenten: Coen Pronk, Enzo Dal Mas, Iaroslava Nesterenko, Jana van Hummel, Lujia Zhu, Mads Leuverink, Marleen van Egmond, Maylis Delpech, Oswin Noordergraaf, Rachel Borovská, Renan Dijkinga, Rex van Beijsterveldt, Roelof Koudenburg, Rogier Hoppenbrouwers, Romy van den Berg, Saskia Kleij, Tom van Boekel, Wout Velthof en Wouter Sibum
Docententeam: Huub Juurlink, Saline Verhoeven, Raul Correa Smith en Roel van Gerwen.

Delen