#13 Beyond Peak Indifference

woensdag 26 mei 2021, 20:00 - 21:30 uur

De gesprekkenreeks'Beyond Peak Indifference’, georganiseerd door de Academies van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdamtracht de omvang van de klimaatcrisis in kaart te brengen en onderzoekt de verschillende benaderingen.Luister mee online via Facebook LIVE.

In deze editie is Ameneh Solati te gast. Na haar key note gaan studenten van beide academies met Ameneh Solati in gesprek.

Thijs van Spaandonk en Markus Appenzeller, hoofden van Stedenbouw aan de respectievelijke academies in Rotterdam en Amsterdam, zijn de curators van de gesprekkenreeks.

De gesprekkenserie is wekelijks op woensdag om 20 uur voor het publiek te volgen viaFacebook Live, voor kijkers met én zonder Facebook-account. Het is ook mogelijk om via de chat bij te dragen aan het gesprek.

Delen