#13 Beyond Peak Indifference

woensdag 26 mei 2021, 20:00 - 21:30 uur

De gesprekkenreeks'Beyond Peak Indifference’, georganiseerd door de Academies van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdamtracht de omvang van de klimaatcrisis in kaart te brengen en onderzoekt de verschillende benaderingen.Luister mee online via Facebook LIVE.

In veertien sessies gaan studenten van beide academies in gesprek met experts uit alle windhoeken (nader bekend te maken). Thijs van Spaandonk en Markus Appenzeller, hoofden van Stedenbouw aan de respectievelijke academies in Rotterdam en Amsterdam, zijn de samenstellers en moderators van de gesprekkenreeks.

Wekelijks is op woensdag om 20 uur via Facebook Live het gesprek te volgen voor het publiek. Het is ook mogelijk om via de chat bij te dragen aan het gesprek.

Delen