Landschapslaboratorium - Onze energie, ons landschap

vrijdag 16 april 2021, 09:00 - 16:00 uur

De Landschapstriennale 2021 biedt op vrijdag 16 april een uitgebreid online dagprogramma over energievoorziening in het landschap en hoe de energietransitie positief kan bijdragen aan de omgeving en de gemeenschap.

Om 10.30 uur toont het lectoraat High-Density Energy Landscapes een aantal studentprojecten van de Academie van Bouwkunst en Wageningen University over energielandschappen. Sven Stremke (lector) en Dirk Oudes (fellow) schetsen hiermee een uiteenlopend beeld over ons toekomstig energielandschap en koppelen deze creatieve input aan de mogelijke uitvoeringspraktijk. Daarnaast is Sven Stremke te gast bij verschillende sessies van het programma.

Afbeelding Hester Koelman P5 "Energize" 2018, Lopikerwaard, Utrecht: project "Land van successie".

Aanmelding voor 9 april via de pagina van het Landschapslaboratorium Onze energie, ons landschap.

Delen