#9 Beyond Peak Indifference

woensdag 14 april 2021, 20:00 - 21:30 uur

De gesprekkenreeks 'Beyond Peak Indifference’, georganiseerd door de Academies van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdam tracht de omvang van de klimaatcrisis in kaart te brengen en onderzoekt de verschillende benaderingen.Luister en kijk online mee via Facebook LIVE.

Deze editie is landschapsarchitect Rosalea Monacella te gast. Haar onderzoek is gericht op "the electrical grid in relation to spatial development". Na haar verhaal gaan studenten van beide academies hierover in gesprek met Monacella.

Thijs van Spaandonk en Markus Appenzeller, hoofden van Stedenbouw aan de respectievelijke academies in Rotterdam en Amsterdam, zijn de samenstellers en moderators van de gesprekkenreeks.

Het gesprek is wekelijks op woensdag om 20 uur voor het publiek te volgen viaFacebook Live, voor kijkers met én zonder Facebook-account. Het is ook mogelijk om via de chat bij te dragen aan het gesprek.

Delen