Kennismakingsworkshop Architectuur op de Academie van Bouwkunst

donderdag 11 februari 2021, 09:00 - 18:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op donderdag 11 februari een workshop Architectuur, bedoeld als kennismaking met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de pre-master, de minor en de reguliere masteropleiding Architectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen. Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Architectuur. Je werkt in teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie van Bouwkunst. Zij kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Delen