Publieke presentatie Imane Boutanzit

vrijdag 03 december 2021, 16:00 - 18:30 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Op vrijdag 3 december zal de Publieke Presentatie van Imane Boutanzit plaatsvinden. Zij studeerde in augustus af als urbanist aan de Academie van Bouwkunst met haar project Can climate change help social cohesion? Met Den Haag als voorbeeld heeft zij onderzocht of klimaatverandering de sociale cohesie kan bevorderen. Haar project laat zien hoe specifieke en adequate duurzaamheidsoplossingen niet alleen het veranderende klimaat dienen, maar ook een sociale mix versterken en creëren waar je dat niet verwacht.


Afstudeerdatum: 30 augustus 2021
Afstudeercommissie: Martin Aarts (mentor), Jaap Brouwer en Tess Broekmans, toegevoegde leden t.b.v. het examen: Maud Aarts, Hans van der Made

Tijdstip & locatie Publieke Presentatie:
Vrijdag 3 december om 16.00 uur
Hoge Zaal, Academie van Bouwkunst, Amsterdam

Delen