Afgelast: Kennismakingsworkshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur

donderdag 2 april 2020, 09:00 - 18:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Helaas zijn wij genoodzaakt om de publieke presentatie af te gelasten ten gevolge van de maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het Coronavirus. Meer informatie volgt spoedig.

De Academie van Bouwkunst organiseert op donderdag 2 april een workshop bedoeld als kennismaking met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de minor, de pre-master en de reguliere masteropleidingen Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen.

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Je werkt in teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie. Zij kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie.

Klik hier om je aan te melden.

Delen