Open dag Academie van Bouwkunst

Monday 9 March 2020, 19:00 - 22:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op maandagavond 9 maart een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en of Landschapsarchitectuur, onze pre-masters en de minoren. Er wordt een introductie gegeven op het onderwijsprogramma en de praktijkcoördinator en studieadviseur informeren je over de toelating, de beroepspraktijk en het loopbaanperspectief. Daarnaast zijn er rondleidingen door de Academie en kun je een kijkje nemen in het maquette atelier en de bibliotheek. Kom langs en maak kennis met de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Klik hier om je aan te melden voor de open dag. 

Programma open dag 9 maart 2020
19u00 - Inloop - VR demonstration
19u30 - Start programma, introductie door Madeleine Maaskant (directeur)
19u50 - Uitleg over het buitenschoolscurriculum door Nico van Bockhooven (coördinator beroepservaring)
20u05 - Rondleidingen
20u30 - Informatie per studierichting: architectuur, Stedenbouw, Landschapsarchitectuur
21u15 - Informatie over minoren en pre-masters
vanaf 21u15 - Borrel en Q&A over aanmelding, toelating en werken tijdens je studie

Delen