Boekpresentatie: The Amsterdam Agenda

dinsdag 11 februari 2020, 20:00 - 22:00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

Twaalf goede ideeën voor toekomstbestendige steden
In 2018 organiseerde de Academie van Bouwkunst de lezingenreeks The Amsterdam Agenda voor de studenten van de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De publicatie The Amsterdam Agenda bundelt de oplossingen uit de lezingenreeks van internationale denkers uit de architectuur, stedenbouw, planning, activisme en meer. Op dinsdag 11 februari zal het boek gepresenteerd worden in Pakhuis de Zwijger.

The Amsterdam Agenda
Van klimaatverandering tot migratie, over de hele wereld worden steden geconfronteerd met problemen waarvoor geen eenvoudige oplossingen bestaan. In The Amsterdam Agenda delen twaalf originele denkers hun visie over de toekomst van steden. Of het nu gaat om de gevolgen van massatoerisme, nieuwe vormen van participatie of de komst van nieuwe technologieën - de urgente uitdagingen en oplossingen die ze beschrijven, hebben wereldwijd impact. Wat betekenen deze uitdagingen voor steden wereldwijd? Wat zijn de uitdagingen in Amsterdam en welke oplossingen liggen er voor de hand?

Boekpresentatie: The Amsterdam Agenda. Met o.a. Daan Roggeveen en Michiel Hulshof. Klik hier voor meer informatie en het reserveren van kaarten. 

 

Delen