Graduation Show 2020 Academie van Bouwkunst

06.11.20 - 07.11.20
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Er staat een nieuwe generatie stedenbouwers, landschapsarchitecten en architecten klaar om de wereld te veroveren. In de Graduation Show 2020 worden hun visies, plannen en maquettes in de schijnwerpers gezet door curator Bruno Vermeersch.

Afstudeerwerk verdient het om te worden bekeken, bevraagd en bewonderd. De loop der dingen bepaalt echter dat wij niet fysiek kunnen samenkomen. Daarom nodigen wij je uit voor LOOPED, de allereerste digitale Graduation Show van de Academie van Bouwkunst. In deze live show worden de kaders van de ruimtelijke presentatie opgerekt van de overkapte binnenplaats tot aan ieders (beeld)scherm.

LOOPED gaat over de cadans van het leven. Een vast patroon biedt zowel houvast, als een kans om te ontsporen. De eigenheid van de ruimtelijke ontwerper bepaalt de koers in LOOPED. Performers verklanken en belichamen deze cadans.

Save the date: vrijdag 6 november, 20 uur
Check www.bouwkunst.ahk.nl voor de livestream

 

Delen