Midsummer Night Lecture door Avinash Changa

vrijdag 05 juli 2019, 21:00 - 22:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Op vrijdag 5 juli organiseert de Academie van Bouwkunst de Midsummer Night Lecture, een jaarlijkse lezing die het einde van het academisch jaar markeert. De editie van dit jaar wordt verzorgd door Avinash Changa, oprichter van het in virtual reality gespecialiseerde bedrijf WeMakeVR. Hij zal ingaan op de geschiedenis, de huidige status en de toekomst van VR met daarbij uiteraard aandacht voor de specifieke toepassingen voor architectuur, het ontwerpproces en urban planning. 

Avinash Changa
Avinash Changa is een all-rounder op het gebied van digitale concepten en productietechnieken. Sinds de start in 2013 heeft WeMakeVR zich ontwikkeld tot een van de meest bekroonde VR-bedrijven in Nederland en is het een internationaal erkende pionier. New York Times, Forbes, VRFocus en vele anderen hebben geschreven over de projecten van WeMakeVR. De missie van het bedrijf is om mensen momenten van vreugde te brengen en de kwaliteit van leven te verbeteren, waarbij opkomende technologieĆ«n de tools zijn om continu verder te gaan dan je verwachtingen. 

Na afloop van de lezing ontvang je de tweede editie van onze jaarlijkse krant. Hierin staat een overzicht van de activiteiten aan de Academie van Bouwkunst van het afgelopen jaar. 

Datum: vrijdag 5 juli, 2019 om 21:00 uur
Locatie: Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211-213, Amsterdam
Voertaal lezing: Engels
Toegang lezing: gratis toegang voor studenten, docenten, medewerkers en alumni van de Amsterdamse Academie van Bouwkunst. 
Feest: Na de lezing is er een feest van 22:00 tot 03:00 uur (kaarten voor het feest zijn aan de deur te koop vanaf 22:00 uur voor 10 euro per stuk).

Delen