Academy of Architecture presents Amsterdam Re-places

zaterdag 22 juni 2019, 10:00 - 18:00 uur
Marineterrein
Kattenburgerstraat 5, gebouw 27
1018 JA Amsterdam

Amsterdam Re-places: tentoonstelling met werk van studenten van de Academie van Bouwkunst over ontwikkelingen in Amsterdam en net daarbuiten. Een discussie over de ontwikkeling van de stad tijdens het festival WeMakeThe.City. Te zien op 22 en 23 juni in de MakerSpace AHK, de nieuwe werkplaats van de AHK op het Marineterrein. Opening: zaterdag 22 juni om 13:00 uur door Markus Appenzeller.

Naast onze expositie Amsterdam Re-places, is er op het Marineterrein nog veel meer te doen in het kader van WeMakeThe.City: gebiedsmaquettes, M-ODE an de expositie en prijsuitreiking van de Archiprix. Kijk voor meer informatie op: https://wemakethe.city/nl/.

Delen