UITVERKOCHT - Intreerede Peter van Assche

donderdag 12 december 2019, 20:00 - 22:00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

Peter van Assche, geeft leiding aan het lectoraat Architectuur & Circulair Denken. Binnen dit lectoraat onderzoekt hij de komende vier jaar, samen met research fellow Gerjan Streng, de architectonische mogelijkheden van een nieuw materiaalparadigma in brede zin. Het lectoraat richt zich in woord, beeld en daad op een nieuw architectonisch repertoire voor een circulaire economie. Verschillende educatieve activiteiten, zoals gastcolleges, workshops en excursies zullen plaatsvinden in het kader van het lectoraat. Op donderdag 12 december spreekt hij om 20:00 uur zijn intreerede uit in Pakhuis de Zwijger.

Tijd en locatie
Donderdag 12 december om 20:00 uur.
LET OP: Vanwege de grote belangstelling is de locatie gewijzigd. De lezing zal gehouden worden in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.
De voertaal is Engels. Aanmelden is niet meer mogelijk, alle kaarten zijn vergeven.

Delen