SAVE THE DATE: Intreerede Hanneke Kijne, afscheid Maike van Stiphout

donderdag 27 september 2018, 20:00 - 22:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Hanneke Kijne (1969) is door de Academie van Bouwkunst benoemd tot hoofd van de masteropleiding Landschapsarchitectuur. Zij is de opvolger van Maike van Stiphout, die na een periode van vier jaar het stokje zal overdragen.

Vanavond laat Hanneke tijdens haar intreerede weten welke aspecten voor haar belangrijk zijn in het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst. Maike van Stiphout neemt dezelfde avond afscheid van de Academie van Bouwkunst en zal terugblikken op haar onderwijsperiode.

De intreerede van Hanneke Kijne en het afscheid van Maike van Stiphout vallen binnen een avondvullend programma. Op dezelfde avond zal de publicatie Flourishing Foodscapes gepresenteerd worden om 17:00 uur.

Meer informatie over programma en aanmelden volgt spoedig.

Delen