Tentoonstelling Achtersluispolder

dinsdag 11 september 2018 - zaterdag 27 oktober 2018
Hembrugterrein

Hoe gaat Achtersluispolder Amsterdam en Zaanstad verbinden?
De Academie van Bouwkunst, Architectuurcentrum Babel en de Gemeente Zaanstad organiseren een vervolg op de ontwerpstudies die zijn gedaan door studenten. Het werk kan een grote inspiratiebron vormen voor debat rondom de planvorming in het Achtersluispolder gebied. Welke unieke kwaliteiten moet een toekomstig Achtersluispolder krijgen?

Tentoonstelling Gebouw 8
In september start er een tentoonstelling met het studentenwerk en de huidige plannen voor Achtersluispolder. De recent gemaakte Haven-Stad maquette zal hier ook getoond worden. Klik hier voor de  openingstijden en bezoekdata.

Locatie
Tentoonstelling - september & oktober, gebouw 8, Affuitenhal 4, Zaandam

Delen