Smart City – Valerie von der Tann

woensdag 16 mei 2018, 19:30 - 21:00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

Valerie von der Tann is een senior associate bij het Berlijnse kantoor van McKinsey & Company, waar zij zich toelegt op digitale transformaties in de sectoren industrie en transport / infrastructuur. In haar lezing zal ingaan op de enorme impact van de snelle digitalisering op de stedelijke omgeving.

De C4C6 lezingen zijn toegankelijk voor 2e en 3e jaars studenten aan de Academie van Bouwkunst. Voor hen is het volgen van alle lezingen verplicht.

De lezingen vinden plaats in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst. De lezingen op 16.05 en 23.05 worden gehouden in Pakhuis de Zwijger en zijn, in tegenstelling tot de lezingen op de Academie, wel toegankelijk voor publiek.


De C4C6-lezingenreeks is bedoeld om masterstudenten aan de Academie van Bouwkunst een duidelijk beeld te geven van de huidige stedelijke problemen in Amsterdam. Ten tweede laat het internationale perspectief de studenten zien dat stedelijke oplossingen die in een deel van de wereld worden gegenereerd, een inspiratie kunnen zijn voor steden in andere landen.

Delen